CSR til gavn for både virksomheder og sårbare personer.

Kontakt til det øvrige samfund, herunder arbejdsmarkedet:

Foreningen støtter det enkelte menneske med ondt i livet og baglandet.

Foreningen kan kontaktes af virksomheder, der søger råd & vejledning på virksomhedskonsulent basis. Hvad er behovet, og hvordan kan det imødekommes?

Psykisk sårbarhed kan hindre det enkelte menneske i at leve det liv og levere den ubesværede arbejdsindsats, der en gang var muligt.

Udfordringer kan stå i vejen for at den enkelte bliver mødt og anerkendt for det de faktisk kan. Dette kalder på den rummelige arbejdsplads, der forstår at få det bedste frem hos den enkelte.

Med nogle overordnede klare retningslinjer, struktur, tydelig kommunikation og opbakning når/inden det brænder på, kan gøre det nemmere for en virksomhed at (turde) ansætte en medarbejder, som har være væk fra arbejdsmarkedet i en længere periode pga. en psykisk belastnings grad, foruden også at evne at fastholde medarbejderen på arbejdspladsen på trods af evt. udfordringer.

På virksomhedskonsulent basis hjælper foreningen virksomheder og medarbejderen med at forstå hinanden og trives i et bæredygtigt, meningsfuldt samarbejde.