INTRODUKTION TIL HEALING

Immanuelsvej 4, 6000 Kolding

Tilmelding :

helle@detforskudtedige.dk

Pas på hvad du tænker, for dine TANKER bliver til ORD, der bliver til HANDLINGER, der bliver til VANER, der bliver dine VÆRDIER, som ender med at blive din SKÆBNE.

Vores virkelighed skabes og eksisterer i kraft af det filter af tanker og følelser, som vi oplever verden igennem. Dine tanker kontrollerer alt, hvad der sker dig. De kan hjælpe dig til at sove eller til at holde dig vågen om natten, gøre dig glad eller trist, positiv eller negativ, stærk eller svag. Tankens kraft er enorm.

Christian Aagaard Christensen, Trust Life, kommer i Det Forskudte Dige tirsdag d. 29/10 kl. 17.30 og giver en introduktion til healing og fortæller om hvordan det kan hjælpe dig til at ændre dine tankemønstre og skabe en ny virkelighed – en virkelighed med den bedste udgave af dig.

Healing er at arbejde holistisk med både vores fysiske krop og vores energisystem, hvor tanker og følelser lagres. De negative skaber blokering og ubalancer, som healingen forløser.

Hør Christian fortælle sin vej til healing, hvordan han med Trust Life arbejder med energierne og hvordan det kan hjælpe dig. Der serveres hjemmebagte boller efter oplægget.

www.facebook.com/trustlife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X