Access Bars v. Nadia Berthelsen

1 okt. 2019 holdte Det Forskudte Dige et succesfuldt arrangement, hvor Nadia Berthelsen og Helle Kristiansen fortalte om arbejdet og virkningen med Access Bars og Kognitiv Baseret Mindfullness. Nadia fortalte om hendes personlige rejse, hvor Bars og kognitiv baseret mindfulness hjalp hende til der, hvor hun står Idag og hvordan, det kan hjælpe os alle i et liv fyldt med stress, spændinger og meget mere. Helle medvirkede med hendes oplevelser i det at gøre en forskel, for dem der har brug for at komme tættere på sit indre og sin krop.

Sammen gav de deltagerne en viden om hvordan kroppen og hjernen, hænger sammen. Hvordan man kan komme af med dårlig energi, sygdom og komme i kontakt med det der kan være svært, for derefter at blive hel inden i, med målet for et bedre liv.

Alt imens deltagerne tog imod et interessant oplæg, der gav indsigt i hvad Det Forskudte Dige kan tilbyde og hvem Vi er, blev børnene passet af søde Kristine der hyggede om de små med spil og leg. Efterfølgende samledes alle deltagerne sig til sandwich doneret af -> Taste It <- af hjertet tak, og nærvær med masser af god energi, smil og glæde.

Tak til alle som var med vi er inderligt glade for, at i deltog og vi håber at se jer igen. Spred kærlighed og lad os sammen tage os af hinanden. Del de gode energier og hold jer aldrig tilbage for det, der gør jer godt.
❤️🙏❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X